Wij zijn de begeleiders van het Ayahuasca Centre

De oprichter van het Ayahuasca Centre is Robin. Hij heeft meer dan 10 jaar intensief gewerkt met Ayahuasca. Het is erg belangrijk dat een begeleider een lange tijd intensief drinkt. Dit om zuiver en puur te worden. Tijdens deze zuiveringsperiode heeft hij begeleiding gehad van belangrijke en vooraanstaande sjamanen. Robin is daarnaast ook opgeleid tot procestherapeut. Door zijn opgedane kennis en vaardigheden is hij in staat om iemand op een juiste en veilige wijze te begeleiden.

Een team met ervaring

Ons team van liefdevolle begeleiders zijn allen zeer ervaren Ayahuasca drinkers en hebben diverse therapeutische achtergronden.

De juiste opleiding

Allen hebben hun opleiding aan PENVA, de eerste Nederlandse opleiding tot Procestherapeut / Ayahuasquero met succes afgerond.

Breed scala aan vaardigheden

Wanneer nodig, kunnen zij, altijd in overeenstemming met wat er in de groep nodig is,  procestherapeutische technieken inzetten.

Robin

Robin

Ceremonie Begeleider

Een gids en een rots in de branding

"Ondersteun anderen op hun pad"

Tot ongeveer 11 jaar geleden leek mijn leven rustig en kalm. Door cursussen, studies, lezingen en slim aangeleerde levensstrategieën te volgen voelde ik mij redelijk zeker in mijn dagelijks leven en mijn werk. Ik dacht dat ik de antwoorden wist op mijn meest belangrijke levensvragen: Wie ben ik? Waar komt mijn onzekerheid vandaan? Wat is mijn doel in dit leven? Toch voelde ik dat er onderhuids iets niet goed zat. Totdat ik in aanraking kwam met Ayahuasca. Na een aantal ceremonies kwam ik verrassend snel en effectief tot de kern van dat knagende gevoel en openbaarde zich een diep weggestopt trauma. Dit kreeg dankzij het plantmedicijn intense heling en heeft mijn leven volledig veranderd. Ik voel mij sindsdien oprecht rustiger en sterker verbonden met het leven en ben niet meer zoekende naar antwoorden. Ik heb mijn Ware Ik teruggevonden en sta geankerd in mijn leven, met beide benen op de grond. Ik ben tevreden en op zeer veel momenten intens gelukkig als liefhebbende verloofde en als vader van onze twee prachtige kinderen. Ayahuasca heeft van mij een meer bezield mens gemaakt. Zo ontstond de wens om dit met de wereld delen. Om zekerheid te krijgen over het pad dat ik wilde gaan bewandelen ben ik naar Peru gegaan om bij de Shipibo Indianen een lange intense diëta te volgen. Daar werd bevestigd wat ik nu weet. – Wees een gids en rots in de branding. Ondersteun anderen op hun pad – Ik voel mij bevoorrecht dat ik de laatste jaren met het heilig sacrament heb mogen werken en al zoveel mensen heb zien opbloeien en weer echt gelukkig heb zien worden. Ik kijk er enorm naar uit jou te mogen verwelkomen en verder te helpen op jouw levenspad.

Anne

Anne

Ceremonie Assistent & Begeleidster

Sensitief, wijs & liefdevol

"Zorg voor een comfortabele en veilige omgeving"
Drie jaar geleden maakte ik mijn eerste ayahuasca ceremonie mee. Ik was nieuwsgierig of er, na alle therapie, meditatie en ‘werken aan mezelf’ nog delen in mijzelf waren die ik niet kende. Het was een van de mooiste en interessantste ervaringen die ik ooit had beleefd. Tijdens een Vision Quest daarna realiseerde ik me dat de magie die hoort bij een ayahuasca ceremonie en het gevoel van ‘thuis’ zijn was, wat ik zelf wilde (helpen) creëren.
Ik heb de toen opleiding tot procestherapeut / ayahuasquero gevolgd en ben ondertussen zelf verder gegaan met ayahuasca drinken, waarbij ik steeds meer over mezelf te weten kwam en veel heb kunnen helen, en met assisteren en begeleiden in ayahuasca weekenden, zodat ik kon leren om deelnemers zo goed mogelijk bij te staan bij het doorgaan van hun eigen processen. Voor mij is dat in praktijk vooral het met aandacht en zonder oordeel aanwezig zijn, ‘luisteren’, zorgen voor een comfortabele en veilige omgeving, en praktisch ondersteunen daar waar nodig. Ayahuasca is het effectiefste middel wat ik heb leren kennen in het transformeren en helen van wat nog niet geheeld is, het aan het licht brengen en bewust maken van wat door ons nog niet gezien is en in het groter maken van positieve gevoelens van verwondering, waardering, veiligheid, gelukkig zijn. Daarom draag ik graag bij en doe ik dit werk met veel plezier en dankbaarheid.
Jord

Jord

Ceremonie Assistent

Geankerd met compassie

Rosita

Rosita

Ceremonie Assistent

Warm & liefdevol

Ayahuasca Centre Symbool driehoek en Ayahuasca visualisatie

Ayahuasca Centre

Ayahuasca ceremonie reserveren

Wil jij ons persoonlijk een vraag stellen?

Wat is Procestherapie?

Procestherapie is een samengesteld therapeutisch instrument dat haar oorsprong heeft in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Hypnotherapie, Regressie/reïncarnatietherapie, Voice Dialogue, Zennen en Soul Retrieval. Meer informatie? Ga naar de site van Penva

Share This