Wij zijn de begeleiders van het Ayahuasca Centre

De oprichter van het Ayahuasca Centre is Robin. Hij heeft meer dan 10 jaar intensief gewerkt met Ayahuasca. Het is erg belangrijk dat een begeleider een lange tijd intensief drinkt. Dit om zuiver en puur te worden. Tijdens deze zuiveringsperiode heeft hij begeleiding gehad van belangrijke en vooraanstaande sjamanen. Robin is daarnaast ook opgeleid tot procestherapeut. Door zijn opgedane kennis en vaardigheden is hij in staat om iemand op een juiste en veilige wijze te begeleiden.

Een team met ervaring

Ons team van liefdevolle begeleiders zijn allen zeer ervaren Ayahuasca drinkers en hebben diverse therapeutische achtergronden.

De juiste opleiding

Allen hebben hun opleiding aan PENVA, de eerste Nederlandse opleiding tot Procestherapeut / Ayahuasquero met succes afgerond.

Breed scala aan vaardigheden

Wanneer nodig, kunnen zij, altijd in overeenstemming met wat er in de groep nodig is,  procestherapeutische technieken inzetten.

Robin

Robin

Ceremonie Begeleider

Een gids en een rots in de branding

"Ondersteun anderen op hun pad"

Tot ongeveer 11 jaar geleden leek mijn leven rustig en kalm. Door cursussen, studies, lezingen en slim aangeleerde levensstrategieën te volgen voelde ik mij redelijk zeker in mijn dagelijks leven en mijn werk. Ik dacht dat ik de antwoorden wist op mijn meest belangrijke levensvragen: Wie ben ik? Waar komt mijn onzekerheid vandaan? Wat is mijn doel in dit leven? Toch voelde ik dat er onderhuids iets niet goed zat. Totdat ik in aanraking kwam met Ayahuasca. Na een aantal ceremonies kwam ik verrassend snel en effectief tot de kern van dat knagende gevoel en openbaarde zich een diep weggestopt trauma. Dit kreeg dankzij het plantmedicijn intense heling en heeft mijn leven volledig veranderd. Ik voel mij sindsdien oprecht rustiger en sterker verbonden met het leven en ben niet meer zoekende naar antwoorden. Ik heb mijn Ware Ik teruggevonden en sta geankerd in mijn leven, met beide benen op de grond. Ik ben tevreden en op zeer veel momenten intens gelukkig als liefhebbende verloofde en als vader van onze twee prachtige kinderen. Ayahuasca heeft van mij een meer bezield mens gemaakt. Zo ontstond de wens om dit met de wereld delen. Om zekerheid te krijgen over het pad dat ik wilde gaan bewandelen ben ik naar Peru gegaan om bij de Shipibo Indianen een lange intense diëta te volgen. Daar werd bevestigd wat ik nu weet. – Wees een gids en rots in de branding. Ondersteun anderen op hun pad – Ik voel mij bevoorrecht dat ik de laatste jaren met het heilig sacrament heb mogen werken en al zoveel mensen heb zien opbloeien en weer echt gelukkig heb zien worden. Ik kijk er enorm naar uit jou te mogen verwelkomen en verder te helpen op jouw levenspad.

Iris

Iris

Ondersteuning

Moederliefde & Creatie 

"Moeder Ayahuasca liet mij uiteindelijk zien waar ik voor geboren ben"

Ayahuasca kwam samen met Robin 6 jaar geleden in mijn leven. Daarna dook ze op in gesprekken, boeken en ontmoetingen en ik voelde ik dat dit voor mij misschien wel de manier was om antwoorden te krijgen op dat gevoel waar ik al zo lang mee rond liep: Is dit het nou? Is er meer in dit leven? Waarom ben ik altijd zo onrustig? Binnen no-time veranderde ik na een eerste ceremonie van baan, kreeg de functie waar ik altijd van droomde. Klinkt als een sprookje, toch? Maar guess what? Ook daar was ik niet gelukkig. Ik keerde meerdere malen terug naar Moeder Ayahuasca en zij liet mij uiteindelijk zien waar ik voor geboren ben: Moederschap en Creatie. Twee thema’s die nauw verbonden bleken te zijn. Het proces van acceptatie en verdere ontwikkeling van mijn creatieve vaardigheden hebben me gelukkiger gemaakt dan ooit tevoren. In het centrum vervul ik een ondersteunende rol. Ik zorg graag dat het aan niemand iets ontbreekt, ik kook met veel (moeder)liefde de vegetarische maaltijden en bied graag een luisterend oor daar waar nodig is. Naast mijn werk voor het centrum ben ik in opleiding tot Holistisch Tekentherapeut en zal ik in de toekomst de mogelijkheid aanbieden om jouw proces visueel en middels creatieve expressie te gaan ondersteunen.

Anne

Anne

Ceremonie Assistent

Sensitief, wijs & liefdevol

Rosita

Rosita

Ceremonie Assistent

Warm, liefdevol & geankerd

Ayahuasca Centre Symbool driehoek en Ayahuasca visualisatie

Ayahuasca Centre

Ayahuasca ceremonie reserveren

Wil jij ons persoonlijk een vraag stellen?

Wat is Procestherapie?

Procestherapie is een samengesteld therapeutisch instrument dat haar oorsprong heeft in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Hypnotherapie, Regressie/reïncarnatietherapie, Voice Dialogue, Zennen en Soul Retrieval. Meer informatie? Ga naar de site van Penva

Share This