De Ayahuasca ceremonies

Op deze pagina vertellen we graag hoe bij ons de verschillende Ayahuasca ceremonies worden gegeven.

Voordat één van de Ayahuasca ceremonies begint ontvangen wij je graag in huiselijke sfeer.  Er staat thee klaar en je kan even relaxen en bij komen van je reis naar ons toe. We laten je daarna de sfeervolle ceremonieruimte zien. Op onze mooie locatie in Drenthe zijn er aparte slaapruimtes met comfortabele bedden aanwezig.

Wanneer alle deelnemers aanwezig zijn, starten we eerst met een kleine voorstelronde van het team en een paar kleine huishoudelijke mededelingen. Daarna volgt een deelronde waarin je vrij bent om te delen en nog vragen te stellen. Vervolgens kleden we ons om en start de ceremonie.

Die vangt aan met een kort gebed voor de Ayahuasca en de intenties. Een ceremonie duurt gemiddeld zo’n 6 tot 8 uur. Tijdens de ceremonie worden er twee rondes Ayahuasca aangeboden. Hierin ben je vrij en niet verplicht een tweede ronde te drinken. Na de ceremonie is er gelegenheid om te genieten van een soepmaaltijd en fruitsalade. De begeleiders blijven ten alle tijden paraat voor vragen, hulp of een luisterend oor.

Op de volgende morgen kan je ontbijten en volgt er een deelronde van je ervaringen. Het delen is een essentieel onderdeel. Het geeft duidelijkheid en levert vaak veel nieuwe inzichten op.

Na de (warme) vegetarische lunch is er tijd voor reflectie middels een heerlijke wandeling in het nabij gelegen natuurgebied of kan je je terugtrekken. Aan het einde van de middag kleden we ons weer om en start de tweede ceremonie avond. Nu zal je de meerwaarde gaan ervaren van twee Ayahuasca ceremonies in één weekend. 

Op de volgende ochtend is er weer een ontbijt en volgt een deelronde. De ervaring leert dat dit altijd een bijzonder moment is. Het weekend wordt vaak afgesloten met een feestelijke lunch.

Er zijn ook nog individuele en duo Ayahuasca ceremonies. Interesse lees dan hieronder verder.

Ayahuasca Centre Symbool driehoek en Ayahuasca visualisatie

Ayahuasca Centre

Ayahuasca ceremonie reserveren

Benieuwd wanneer de eerstvolgende groepsceremonie is?

Een individuele ceremonie

We verzorgen meerdere soorten Ayahuasca ceremonies. Eén daarvan is de individuele dagceremonie. Deze vind overdag plaats en start meestal rond 10.00 s’ morgens. De structuur van de dag is hetzelfde als hierboven beschreven. Toch is een individuele ceremonie wezenlijk anders dan een groepsceremonie. Wanneer je alleen met de begeleider bent kan je voor je Ayahuasca reis samen kijken naar jou specifieke vragen en wensen. Daardoor is de begeleider veel beter instaat om jou nog directere sturing te geven. Je kunst simpelweg net iets vaker vragen stellen en stoor je geen andere reizigers omdat je alleen bent. Ook wordt je minder afgeleid door andere deelnemers. Na zo’n 6 uur tot 8 uur is de Ayahuasca uitgewerkt en nemen we de tijd om te delen naar behoefte, te eten, te landen en kun je aan het begin van de avond weer naar huis of vertrekt de begeleider vanaf jouw locatie.

Na zo’n 6 uur tot 8 uur is de Ayahuasca uitgewerkt en nemen we de tijd om te delen naar behoefte, te eten, te landen en kun je aan het begin van de avond weer naar huis of vertrekt de begeleider vanaf jouw locatie.

Een duo ceremonie

Naast individuele of groeps Ayahuasca ceremonies kan je ook kiezen voor een duoceremonie.

Een duoceremonie met een partner, vriend of familielid is een uitermate bijzondere ervaring om te delen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ayahuasca ceremonies met speciale thema’s

Een aantal keer per jaar vinden er speciale Ayahuasca ceremonies plaats. We gaan dan dieper in op bepaalde aspecten van ons zelf of universele dimensies.

– Vrouwen weekenden
– Volle maan Ayahuasca ceremonies
– Mannen weekenden
– Intensiveer Ayahuasca ceremonies

Hou onze agenda in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volle Maan Ayahuasca Ceremonies

We hebben het allemaal weleens ervaren. Je loopt in de schemering door het bos en plotseling zie je een prachtige volle maan aan de horizon oprijzen. Je gedachte verdwijnen een sterke energetische golf van ontzag maakt zich van jou meester. Zonder moeite ontvouwt zich de mystieke verbinding met de natuurlijke wereld. Je begint ook te schijnen.

De aantrekkingskracht van een volle maan en haar sterke licht zijn uitermate geschikt in combinatie met Ayahuasca ceremonies. Alle manen wekken onze emoties op en versterken mystieke krachten die verbonden zijn met de menselijke geest. De tijd van de volle maan is een krachtige mogelijkheid om jouw energieveld te helen en op te laden en je chakra’s te zuiveren.

Hou onze blogpagina’s in de gaten voor andere Ayahuasca ceremonies. Of geef je op voor onze nieuwsbrief.

Tijdens de Volle Maan Ayahuasca Ceremonies versterken we de mystieke krachten die verbonden zijn met de menselijke geest.
Share This