Agenda Ayahuasca Ceremonies

Hieronder vind je een overzicht van de data waarop ceremonies plaatsvinden.

Op dit moment hebben we besloten geen nieuwe ceremonies te organiseren met Ayahuasca in Nederland.  De wetgeving en handhaving die strenger gehanteerd zal gaan worden (uitspraak Hoge Raad in Santo Daime ) speelt hier een belangrijke rol in.

Dit geldt voor alle ceremonies. Dus ook voor de individuele en duo ceremonies.

Wel zullen we vanaf maart 2020 in het buitenland, Brazilie en Peru, onze ceremonies gaan organiseren.

 

Ayahuasca Centre werkt samen met Universiteit van Maastricht

Wij werken mee aan onderzoek van de Universiteit van Maastricht naar de effecten van Ayahuasca op depressieve klachten. Wellicht vragen we je daarom vóór en na de ceremonie enkele vragenlijsten in te vullen. De universiteit zal ook nog een lange termijn opvolging doen.

Deelname is uiteraard geheel vrijblijvend en anoniem. Mocht je interesse hebben om mee te werken dan zullen we je alle informatie toesturen. 

Ayahuasca Centre Symbool driehoek en Ayahuasca visualisatie

Ayahuasca Centre

Ayahuasca ceremonie reserveren

Graag wijzen wij je erop dat Noyanete in de zomer van 2020 weer een aantal traditionele plant dieta’s organiseert in Portugal met Maestra Manuela Mahua. Deze lang gerespecteerde Shipibo genezeres, uit de Ucayali regio van Peru, komt dan voor een tien daagse ‘dieta’. Ze heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het werken met plant medicijnen. Tegenwoordig geneest en onderwijst ze, zowel voor Shipibo als voor buitenlanders. Manuele staat bekend als een zeer bekwame en positieve curandero.

Share This