Agenda Boeking Pagina

Weekend ceremonie:

Een weekend ceremonie bestaat uit twee avond ceremonies met twee overnachtingen. Op vrijdagavond is er een traditionele Ayahuasca Ceremonie.  Op zaterdag is er een Truffel Ceremonie.

Het weekend is van vrijdagmiddag tot en met zondagochtend. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers op onze prachtige locatie in Drenthe

Locatie; Drenthe prijs € 495,-

Intensive:

Een INTENSIVE bestaat uit twee avond ceremonies en één dag ceremonie met drie overnachtingen. Op maandag en dinsdagavond is er een traditionele Ayahuasca Ceremonie.  Op woensdagmiddag is er een Truffel Ceremonie.

Een INTENSIVE is van maandagmiddag tot en met donderdagmiddag. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers op onze prachtige locatie in Drenthe

Locatie; Drenthe prijs  € 695,-

Nieuwe vrije data:

Onze agenda wordt om de paar maanden vernieuwd met nieuwe data. De volgende update zal 26 augustus 2024 om 13:00 uur zijn.

Andere mogelijkheden:

Er is ook de mogelijkheid om een individuele of duo ceremonie te doen. Locatie Het Gooi.

informatie over inschrijven voor Weekend of Intensive:

Wanneer je via onze agenda hierboven hebt aangemeld sturen we je een bevestiging mail. Dan sta je op de reserveringlijst. Je hebt altijd twee weken bedenktijd.

We hebben van tevoren even telefonisch contact, omdat we het persoonlijk contact heel erg belangrijk vinden. We hebben een aantal vragen die voor ons van belang zijn om te weten. Zoals bijvoorbeeld wat speelt er nu? Hoe is je gezondheid? En waarnaar ben je opzoek? Ook kan jij dan je vragen stellen.

Aan de hand van het telefonisch contact kijken we of jij profijt kunt hebben van onze ceremonies en of je geschikt bent om deel te nemen. Daarna pas word je aanmelding definitief.

Zodra je aanmelding definitief is geworden krijg je een mail met alle informatie.

Belangrijk: Het inschrijven is helaas niet vrijblijvend. Na de bedenktijd staat deze vast en gaan onze annuleringsvoorwaarden in. (Tot uiterlijk drie maanden voor de ceremonie kan er kosteloos worden geannuleerd, daarna niet meer).

Op deze manier proberen we te vermijden dat plekken niet onnodig vastgehouden worden en iedereen een eerlijke kans krijgt om bij ons deel te nemen.

Samenwerking met Universiteit van Tilburg

Op dit moment werken we samen met de Universiteit van Tilburg aan een baanbrekend onderzoek naar de effecten van ceremonieel gebruik van psychedelica op het gedrag en welzijn van deelnemers aan plant middel retreats. Het kan zijn dat we jou vragen om hier aan deel te nemen. Dat is uiteraard geheel vrijblijvend en anoniem.

Tilburg Universiteit Logo

Ayahuasca Centre Symbool driehoek en Ayahuasca visualisatie

Ayahuasca Centre

Ayahuasca ceremonie reserveren