Agenda Ayahuasca & Truffel Ceremonies

Onderstaande agenda wordt twee keer per week bijgewerkt op beschikbare plaatsen.

AGENDA:

Let op. Twee pleken vrijgekomen!

23-26 mei Intensive 

max 10 deelnemers  – Locatie Drenthe –  SCHRIJF JE NU IN

__________________________________________

06-09 juni 2022 Intensive :

max 10 deelnemers  –  Locatie Drenthe  –  VOL (wachtlijst mogelijk)

______________________________________________

01-03 juli 2022 Weekend :

max 10 deelnemers  –  Locatie Drenthe  –  VOL (wachtlijst mogelijk)

______________________________________________

11-14 juli  2022 Weekend :

max 10 deelnemers  – Locatie Drenthe –  SCHRIJF JE NU IN

______________________________________________

Weekend ceremonie:

Een weekend ceremonie bestaat uit twee avond ceremonies met twee overnachtingen. Op vrijdagavond is er een traditionele Ayahuasca Ceremonie.  Op zaterdag is er een Truffel Ceremonie.

Het weekend is van vrijdagmiddag tot en met zondagochtend. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers op onze prachtige locatie in Drenthe

Locatie; Drenthe (prijs  € 395,-)

Intensive:

Een INTENSIVE bestaat uit twee avond ceremonies en één dag ceremonie met drie overnachtingen. Op maandag en dinsdagavond is er een traditionele Ayahuasca Ceremonie.  Op woensdagmiddag is er een Truffel Ceremonie.

Een INTENSIVE is van maandagmiddag tot en met donderdagmiddag. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers op onze prachtige locatie in Drenthe

Locatie; Drenthe (prijs  € 575,-)

Andere mogelijkheden:

Er is ook de mogelijkheid om een individuele of duo ceremonie te doen. Locatie Het Gooi.

Wil je eventueel met een kleine groepje bij jou thuis een ceremonie doen en dat door ons laten begeleiden, dat kan ook. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Een overzicht van de tarieven vind je op de volgende pagina.

Inschrijven:

Wanneer je via onze contact pagina hebt aangemeld sturen we je een bevestiging mail. Dan zetten we je op de reserveringlijst.

We hebben van tevoren even telefonisch contact, omdat we het persoonlijk contact heel erg belangrijk vinden. We hebben een aantal vragen die voor ons van belang zijn om te weten. Zoals bijvoorbeeld wat speelt er nu? Hoe is je gezondheid? En waarnaar ben je opzoek? Ook kan jij dan je vragen stellen. 

Aan de hand van het telefonisch contact kijken we of jij profijt kunt hebben van onze ceremonies en of je geschikt bent om deel te nemen. Daarna pas word je aanmelding definitief.

Zodra je aanmelding definitief is geworden krijg je een mail met alle informatie. Je zult dan ook een factuur krijgen die binnen één maand voldaan dient te worden. Je hebt natuurlijk altijd twee weken bedenktijd na je aanmelding.

Belangrijk: Het inschrijven is helaas niet vrijblijvend. Na de bedenktijd staat deze vast en gaan onze annuleringsvoorwaarden in. (Tot uiterlijk drie maanden voor de ceremonie kan er kosteloos worden geannuleerd, daarna niet meer).

Op deze manier proberen we te vermijden dat plekken niet onnodig vastgehouden worden en iedereen een eerlijke kans krijgt om bij ons deel te nemen.

Ayahuasca Centre werkt samen met Universiteit van Maastricht

Wij werken mee aan onderzoek van de Universiteit van Maastricht naar de effecten van Ayahuasca op depressieve klachten. Wellicht vragen we je daarom vóór en na de ceremonie enkele vragenlijsten in te vullen. De universiteit zal ook nog een lange termijn opvolging doen.

Deelname is uiteraard geheel vrijblijvend en anoniem. Mocht je interesse hebben om mee te werken dan zullen we je alle informatie toesturen. 

Ayahuasca Centre Symbool driehoek en Ayahuasca visualisatie

Ayahuasca Centre

Ayahuasca ceremonie reserveren